:

:

TV Most

clock

April 20, 2016   12:05

0

149

EPS i PRO TENT potpisali ugovore

"Današnjim potpisivanjem ugovora stvoreni su uslovi ne samo za dalje funkcionisanje PRO TENT, već su obezbeđene garancije za kontinuitet u proizvodnji i snabdevanju električnom energijom, što je osnovni zadatak EPS-a", rekao je Grčić, a navodi se u saopštenju EPS-a.

On je zahvalio premijeru Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije, sindikatima i svima koji su bili uključeni i što su prepoznali značaj PRO TENT-a za „Elektroprivredu Srbije“.

"Zadovoljan sam što smo zajednički sa Vladom Srbije uspeli u tome da oko 2.200 radnika PRO TENT-a sada ima obezbeđen posao. Ocekujem da će zaposleni PRO TENT-a uzvratiti vrednim i odgovornim radom, kao i do sada", rekao je on.

Grčić je najavio i da će narednih dana slični ugovori biti potpisani sa nekada izdvojenim preduzećima u Lazarevcu i Kostolcu.

Predsednik gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković rekao je da je u pitanju veliki događaj za opštinu Obrenovac, i potvrda da u Vladi Srbije postoje ljudi koji su prepoznali posvećenost i značaj PRO TENT-a ne samo za Obrenovac, već i za EPS i srpsku elektroenergetiku.

Sledeći zadatak je da definišemo našu zajedničku budućnost i nastavak razvoja, rekao je on.

Predsednici sindikata radnika EPS-a i radnika PRO TENT-a Milan Đorđević i Miloš Nenadović naglasili su da je potpisivanje ovih ugovora drugi rođendan za ovo obrenovačko preduzeće i posebno istakli zalaganje Vlade Srbije, premijera, v. d. direktora EPS-a Milorada Grčića na tome.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva