:

:

TV Most

Foto: AP

clock

Mart 10, 2020   13:41

0

147

Er Srbija dodatno pomera letove

Avio-kompanija "Er Srbija" odlučila je da u narednom periodu dodatno reorganizuje saobraćaj i uskladi ga sa novim okolnostima, a u skladu sa današnjom odlukom Vlade Srbije da zabrani, odnosno ograniči ulazak u zemlju stranim državljanima koji dolaze iz Italije, Kine, Južne Koreje, Švajcarske i Irana.

"Imajući u vidu dalji razvoj situacije u vezi sa pojavom koronavirusa, Er Srbija je odlučila da u narednom periodu dodatno reorganizuje saobraćaj i uskladi ga sa novim okolnostima", navodi "Er Srbija" u saopštenju.

Kompanija je postavila posebnu veb-stranicu putem koje putnici mogu da se upoznaju sa trenutnim statusom njihovih letova.

"Er Srbija" je u vezi sa globalnom pojavom koronavirusa u stalnoj komunikaciji sa svim nadležnim domaćim i međunarodnim telima, pre svega Ministarstvom zdravlja, Institutom za javno zdravlje Srbije Dr Milan Jovanović Batut, kao i Svetskom zdravstvenom organizacijom i Međunarodnom zajednicom za vazdušni prevoz.

"Kompanija preduzima sve neophodne mere predostrožnosti i pridržava se svih procedura koje su predviđene u ovakvim slučajevima, tako da putnici nemaju nikakvih razloga za brigu. Kao i uvek, bezbednost naših putnika i članova posade je na prvom mestu", navodi se u saopštenju. 

"Er Srbija" od juče je privremeno suspendovala letove na dvema linijama ka Italiji do kojih leti sa aerodroma "Konstantnin Veliki" u Nišu. 

Izvor: RTS

Er Srbijareorganizacija letova
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva