:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Oktobar 29, 2020   9:35

0

218

Er Srbija obnavlja letove za Moskvu

Er Srbija će 9. novembra, letom JU0652 na relaciji Beograd – Moskva, ponovo uspostaviti vazdušnu vezu sa Ruskom Federacijom. Planirano je da nacionalna avio-kompanija ka glavnom gradu Rusije iz Beograda saobraća dva puta nedeljno, ponedeljkom u 13:50 i petkom u 7:30 časova.

Poslednji let između srpske i ruske prestonice, pre privremene obustave avio-saobraćaja usled pandemije korona virusa, obavljen je 18. marta. Avio-karte za Moskvu putnicima su već dostupne na sajtu nacionalnog avio-prevoznika.

"Raduje nas što vraćamo još jednu destinaciju u našu mrežu, omogućavajući direktnu povezanost Rusije i Beograda. Imajući u vidu da Rusija predstavlja veliko i značajno tržište, Moskva je veoma važna destinacija za naše putnike, za Srbiju, ali i ceo region", izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Za letove ponedeljkom, putnicima Er Srbije su do Moskve, preko Beograda, obezbeđene dobre konekcije iz Amsterdama, Kopenhagena, Ljubljane, Osla, Pariza, Podgorice, Beča, Ciriha i Zagreba.

Izvor: RTV

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva