:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Mart 31, 2019   8:58

0

282

Er Srbija od danas uvodi letnji red letenja

Er Srbija od danas saobraća po letnjem redu letenja, koji će važiti do 27. oktobra, saopštio je srpski avioprevoznik.

U saopštenju se navodi da je u odnosu na prošlo leto, ovogodišnja letnja mreža Er Srbije proširena sa devet novih destinacija za koje su putnici u proteklom periodu pokazivali najveće interesovanje.

To su Krasnodar, Helsinki i Kijev, za koje će se leteti tri puta nedeljno, i Madrid, Barselona, Nica, Kairo, Zadar i Rijeka, za koje će se leteti dva puta nedeljno.

Pored toga, dodaje se u saopštenju, za veliki broj postojećih popularnih destinacija biće povećan nedeljni broj letova.

Najfrekventnije destinacije ostaju Tivat i Podgorica sa više od 21 leta nedeljno, sledi Cirih za koji će se leteti 19 puta nedeljno, dok su dva dnevna leta planirana za Beč, Solun, Pariz i Atinu.

Među ostalim najfrekventnijim destinacijama izdvajaju se Skoplje i Ljubljana sa 12 letova nedeljno, Zagreb sa 11, Moskva i Amsterdam sa po 10 letova nedeljno.

Dnevni letovi za Berlin, Sofiju, Sarajevo, Prag, Milano, Frankfurt i Rim biće aktuelni tokom cele letnje sezone, za Larnaku i Dubrovnik tokom jula i avgusta, za Kopenhagen i Stokholm od početka juna do kraja oktobra, kao i za Bejrut tokom letnjih meseci.

Pored direktnih letova ka najtraženijim evropskim i svetskim destinacijama, Er Srbija će zahvaljujući ugovorima sa uglednim svetskim avio-kompanijama povezati Beograd i s gradovima poput Abu Dabija, Sidneja, Melburna, Singapura, Bangkoka, Hongkonga i mnogih drugih širom planete, dodaje se u saopštenju srpske aviokompanije.

Izvor: Танјуг

Er Srbija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva