:

:

TV Most

clock

Novembar 26, 2021   10:46

0

118

Er Srbija uspostavila saradnju sa ITA ervejzom

Srpska nacionalna avio-kompanija Er Srbija uspostavila je saradnju sa italijanskom nacionalnom avio-kompanijom ITA ervejz, kako bi putnicima omogućili veći izbor destinacija i bolju povezanost preko svojih matičnih aerodroma.

Kako je saopšteno iz Er Srbije, ova kompanija je među prvima koja je postigla ovu vrstu sporazuma sa kompanijom ITA ervejz, koja je počela da obavlja važdušni saobraćaj u oktobru ove godine.

Avio-kompanija Er Srbija je svoju JU oznaku za let postavila na letove ITA ervejza iz Rima za dve međunarodne destinacije, Atinu i Tiranu, kao i na lokalne letove za devet odredišta u Italiji, Bari, Brindizi, Ðenovu, Kataniju, Lamecija Terme, Palermo, Torino, Trst i Veneciju.

"Italija predstavlja veoma važno tržište, kako za Srbiju, tako i za region, čime se jasno potvrđuje strateški značaj uspostavljenog partnerstva. Raduje nas što nastavljamo da negujemo tradicionalno dobre odnose sa italijanskim nacionalnim avio-prevoznikom i istovremeno nam je drago što na ovaj način doprinosimo unapređenju i jačanju kulturnih i ekonomskih veza između naših zemalja", rekao je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Izvor: Танјуг

Er SrbijaITA Ervejz
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva