:

:

TV Most

clock

Februar 21, 2020   17:02

0

218

Euleks donirao vrednu pomoć za Dom zdravlja u Leposaviću

Misija Euleks na Kosovu donirala je danas Domu zdravlja u Leposaviću medicinski materijal, opremu i jedno kombi vozilo vrednosti 67 hiljada evra, a svečanosti je prisustvovao i šef ove misije Lars-Gunar Vigemark. 

Pomoć, koja je prikupljena nakon poziva koji su uputili čelnici ove zdravstvene ustanove, stigla je u vrlo kratkom roku, a po rečima Vigemarka, to je simboličan gest podrške za sve stanovnike u Leposaviću.

„Radili smo i ranijih godina, a ova akcija ima za cilj da pružimo podršku lokalnom stanovništvu i da izgradimo partnerski odnos, jer jedino kada građani mogu da vide promene u njihovom svakodnevnom životu, onda mogu da cene i naš svakodnevni rad. Svesni smo svakodnevnih problema sa kojima se ljudi suočavaju u oblasti obrazovanja i zdravstva i drago mi je da vidim ovu novu zgradu, a da mi kao Evropska Unija možemo da vam pomognemo i na ovaj način. Možda ona nije velika, ali jeste vrsta podrške“, rekao je Vigemark.

Upravnik Doma zdravlja Ljiljana Vukadinović, koja je u ime ove zdravstvene ustanove potpisala ugovor o preuzimanju donacije, zahvalila se čelnicima misije Euleks i izrazila nadu da će se ova saradnja nastaviti i u budućnosti.

„Ova donacija će značiti puno za poboljšanje uslova rada radnika Doma zdravlja, a to će svakako uticati na pružanje usluga našim korisnicima. Svojim prisustvom ovde predstavnici Euleksa su pokazali da su spremni za saradnju i pružanje pomoći validnim institucijama na Kosovu i Metohiji“, rekla je Vukadinović.

U ime opštine Leposavić svečanosti je prisustvovao predsednik Skupštine Nikola Lazović koji je zahvalio misiji Euleksa na donaciji koja je obezbeđena.

„Ovo nije prvi put da Euleks pomaže našoj opštini i nadam se da će se ova uspešna saradnja nastaviti i u budućnosti. Mi iz lokalne samouprave smo uvek spona između naroda i svih akcija i ideja koje donose dobrobit našoj zajednici“, rekao je Lazović.

Izvor: Kosovo online

KiMLeposavićDom zdravljadonacijaEULEX
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?