:

:

TV Most

clock

Jun 14, 2021   21:11

0

118

EXIT: Počela podela 3.000 poklon ulaznica medicinskim radnicima

Kao skroman znak zahvalnosti medicinskim radnicima, koji više od godinu dana stoje na prvoj liniji fronta borbe protiv koronavirusa, EXIT u saradnji s Ministarstvom zdravlja poklanja 3.000 ulaznica za prvi dan festivala, četvrtak, 8. jul.

Na ovom linku medicinski radnici se mogu prijaviti, a ulaznice će biti podeljene po redosledu prijavljivanja, dok će prednost imati oni medicinski radnici koji imaju legitimaciju „Za naše heroje“.

Elektronske ulaznice će potom biti poslate mejlom i biće personalizovane, a na samom ulazu na Petrovaradinsku tvrđavu uz nju će biti potrebno pokazati ID legitimaciju i/ili potvrdu o zaposlenju koju izdaje medicinska ustanova.

Besplatne ulaznice mali su znak pažnje i zahvalnosti prema medicinskim radnicima koji više od godinu dana bezrezervno štite naše živote, radeći u dosad neviđenim okolnostima. Ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, na velikoj proslavi dve decenije EXIT festivala, slavićemo život i vraćanje svemu što nas čini srećnima i želimo da deo proslave budu i medicinski radnici, koji su podneli najveći teret pandemije.

Proslavu dve decenije EXIT festivala, koji se održava od 8. do 11. jula, otvoriće prvi dan zvezde elektronske muzike –DJ Snake na Glavnoj bini,Nina Kraviz,Amelie Lens,Dax J b2b Kobosil,Tijana T na svetski poznatoj Dance Areni, a na kultnoj No Sleep Novi Sad bini puštaće, između ostalih,Patrice Bäumel i Agents of Time. Njima će se uskoro pridružiti još mnogo novih imena.

Izvor: RTV

EXITulaznicemedicinski radnici
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva