:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

April 27, 2020   14:51

0

403

Fabrika vode "Akva Breza" i opština Štrpce donirali flaširanu vodu KBC-u Kosovska Mitrovica i Studentskom centru

Donacija flaširane vode koju su  za potrebe obolelih od koronavirusa obezbedili čelnici opštine Štrpce i fabrika vode “Akva Breza”,dostavljena je Kliničko bolničkom centru Kosovska Mitrovica i Studentskom centru.

Fabrika vode “Akva Breza” i Opština Štrpce daju učešće u borbi protiv koronavirusa donacijom 8.500 litara flaširane vode Kliničko bolničkom centru “Kosovska Mitrovica” i Studentskom centru “Priština”.

“Danas smo dopremili 11 paleta flaširane vode “Akva Breza”. Hteli smo da se uključimo i na neki način doprinesemo borbi, jer svi znamo koliko su zdravsteni radnici danas na udaru i trpe najveći napor i podnose najveći teret. Ovo je način da im uzvratimo. Svako bi trebalo da se uključi i pomogne u skladu sa svojim mogućnostima”, rekao je Raško Milenković, vlasnik fabrike „Akva Breza“.

Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran  Rakić, zahvalio se gradonačelniku opštine Štrpce Bratislavu Nikoliću na donaciji.

“Donacija je stigla upravo onima kojima je ova pomoć najpotrebnija. Preko 8 i po tone vode flaširane vode “Akva Breza” a stiglo je kao donacija Studentskom centru a deo ide u KBC “Kosovska Mitrovica””, rekaoje Rakić.

Nadležni iz fabrike “Akva Breza” istakli su da je ovo tek početak i da će i u buduće pomagati zdravstvene centre u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji.

Izvor: TV Most

KiMKosovska MitrovicaRakićStudentski centarKBC Kosovska Mitrovica
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva