:

:

TV Most

clock

Septembar 27, 2021   16:35

0

64

Film “Toma” u četvrtak premijerno u Gračanici

Film Dragana Bjelogrlića “Toma” o burnom i zanimljivom životu “najtužnijeg boema Jugoslavije” biće premijerno prikazan u četvrtak, 30. septembra u Domu kulture “Gračanica”.

Film će biti porikazan u dva termina – od 17:00 i od 19:30h, a cena karte je 250 dinara.

Film ,,Toma” je impresionistički portret Tome Zdravkovića koji prikazuje njegove početke, baš kao i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirisale prilikom komponovanja nekih od najvećih hitova, baš kao i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umetičkom miljeu tadašnje Jugoslavije.

Pored Tome, kroz film ćemo pratiti i živote poznatih umetnika tog vremena: Zorana Radmilovića, Mike Antića, Tozovca i drugih. “Toma” je biografski film o Tomi Zdravkoviću, čoveku koga ne pamtimo samo po njegovim pesmama i načinu na koji ih je pevao, već i kao jednog velikog boema, po ponašanju i u duši.

“Film prati dve linije radnje: 1991. pratimo odnos Tome i doktora koji započinje lečenje Tome i kako se to poznastvo pretvara u prijateljstvo. Druga linija prati Tomin život: od detinjstva u Pečenjevcima, preko poznanstva sa Silvanom Armenulić koje će presudno uticati na njegovu karijeru ali i na privatni život, dostizanja neslućene visine popularnosti, ali i dna života. Ovo je priča o duši”, ističu iz Doma kulture.

Iz Doma kulture napominju da se projekcije organizuju uz poštovanje preporučenih epidemioloških mera. Posetioci bioskopa moraju imati potvrdu o vakcinaciji ili negativan PCR (pi-si-ar) test ne stariji od 72 sata, negativan antigenski brzi test ne stariji od 48 sati ili dokaz da su preboleli kovid-19.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?