:

:

TV Most

Foto: RTS

clock

Mart 03, 2019   15:23

0

207

Finale „Beovizije“

Posle napetog prvog i drugog polufinala, došlo je vreme da se odabere pobednik ovogodišnje „Beovizije“, koji će biti poznat nakon finala čiji je početak zakazan za 21 čas, a moći će da se uživo prati na Prvom programu RTS i RTS Planeti.

Dvanaest kompozicija će se večeras nadmetati za pobednika „Beovizije“, koji će predstavljati Srbiju na izboru za „Pesmu Evrovizije“ u Tel Avivu.

Prvo polifinale iznedrilo je šest finalista: Aleksandra Sekulić – TugoSaška Janks – Da li čuješ moj glasNataša i Una – Samo bez strahaIvan Kurtić – Bela„Vonder strings“ i Ivana Vladović – Moja bol i Sofija Perić – Aritmija.

Konačna lista večerašnjih takmičara bila je poznata posle drugog polufinala, kada se još šest kompozicija plasiralo u finale: „Majdan“ – Budim teJana – ViktorijaNevena Božović – KrunaAna Popović – LutašDženan Lončarević – Nema suza i Lord – Radnički san.

Takmičare i publiku ugostiće domaćini oba polufinala - Dragana Kosjerina, Ivan Mihailović, Ana Babić i Nebojša Milovanović, dok će se iz „zelene sobe“ uključivati Kristina Radenković i Bojana Marković.

Sve kompozicije koje učestvuju na ovogodišnjem festivalu dostupne su na multimedijalnoj platform RTS Planeta i zvaničnom Jutjub kanalu RTS-a za “Pesmu Evrovizije”.

U odlučivanju kojih šest pesama iz svakog polufinala će se takmičiti u finalu odlučuje stručni žiri, ali i naši gledaoci, po Evrovizijskom principu.

Izvor: RTS

BeovizijaFinale
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva