:

:

TV Most

clock

Novembar 22, 2020   21:45

0

183

FK Trepča pobedom u poslednjem kolu obezbedila treće mesto na tabeli Srpske lige Zapad

Fudbaleri Trepče iz Severne Mitrovice savladali su danas, u poslednjem kolu jesenjeg dela Srpske lige Zapad, ekipu Smedereva i sa osvojena tri boda zauzeli treće mesto na tabeli koje dele sa ekipom Budućnosti iz Valjeva.

Iako su kao domaćini igrali u Tutinu, izabranici trenera Nikitovića uspeli su golom Trnavca da ostvare pobedu koja im je obezebila da prezime na visokom trećem mestu.

Direktor FK Trepča Bojan Jakšić rekao je za Kosovo Onlajn da bi ekipa Trepče sigurno imala mnogo bolji učinak i više bodova da nije bila primorana da od 17 utakmica jesenjeg dela igra samo četiri na svom terenu u Zvečanu.

On ističe da samo uprava kluba zna kako je teško organizovati utakmicu u takvim uslovima.

"Veoma je teško kada ne igrate na svom terenu i bez podrške navijača i to najbolje zna stručni štab i igrači. Iako je vreme korone i nije dozvoljeno okupljanje navijača na stadionima, domaćinima se gledalo kroz prste pa je na većini utakmica domaćinima dozvoljeno da provuku po stotinak navijača koji su u odlučnim trenutcima mnogo značili našim protivnicima", kaže Jakšić.

On ističe da je ovaj uspeh, imajući sve okolnosti u vidu, možda i slađi.

"Očekivala je uprava i bolji rezultat, ali na kraju ipak nemamo šta da zamerimo ni igračima ni stručnom štabu, ni bivšem treneru Vasovu ni sadašnjem Nikitoviću koji je ipak probudio ekipu i u zadnjih četiri kola uzeo osvojio 10 bodova i darivao igračima prvu premiju ove sezone", rekao je Jakšić.

On je istakao da će igrači i stručni štab jedno vreme biti na zasluženom odmoru, a onda će se krenuti sa pripremama, kako bi se tokom prolećnog dela sezone napao sam vrh tabele.

Izvor: Kosovo Onlajn

FK Trepča
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva