:

:

TV Most

Foto: Facebook/Leposavić portal

clock

Januar 23, 2022   22:32

0

99

Fudbaleri Kosmeta osvajači Duel kupa u Kruševcu

Fudbaleri Kosmeta nastavljaju da nižu uspehe na turnirima u centralnoj Srbiji, a posle osvojenog turnira u Kruševcu za generaciju 2013, klupskim kolegama sada se pridružila i generacija 2012 koje je u izuzetno jakoj konkurenciji 12 klubova osvojila turnir i još jednom dokazala kvalitetan rad omladinske škole fudbala FK "Kosmet" i koliki talenat poseduju fudbaleri sa našeg područja.

Fudbaleri Kosmeta su u finalnom meču Duel kupa pobedili domaćine FK "Napredak-Duel" iz Kruševca, rezultatom 1:0 a strelac za FK "Kosmet" bio je Stefan Ristić, objavljeno je na fejsbuk stanici Leposavić portal.

"Velika je čast učestvovati na ovom tradicionalnom turniru, odmeriti snage sa ekipama iz gradova širom Srbije i ogroman uspeh na kraju se radovati najsjajnijoj medalji. Sve čestitke idu dečacima, koji su dostojno predstavili klub, Leposavić i krunisali vredan rad na treninzima. Zahvalnost roditeljima na podršci", rekao je za Leposavić portal trener FK "Kosmet" Dejan Vukićević.

Omladinska škola fudbala FK "Kosmet" iz Leposavića predvođena Nebojšom Ninićem broji 120 članova od 2007-2015.godišta.

 

Фудбалери Kосмета освајачи Дуел купа у Kрушевцу Фудбалери Kосмета настављају да нижу успехе на турнирима у централној...

Posted by Leposavic Portal on Sunday, January 23, 2022

Izvor: TV Most, Leposavić portal

FK "Kosmet"KiMDuel kup
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva