:

:

TV Most

Foto: FSS

clock

Oktobar 09, 2021   18:21

0

162

Fudbaleri Srbije u gostima protiv Luksemburga

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras od 20.45 sati igra protiv Luksemburga na gostovanju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru.

Srbija već 12. oktobra dočekuje Azerbejdžan u Beogradu, a poslednji meč igra protiv Portugalaca 14. novembra na gostovanju.

"Naš cilj je da pobedimo sve tri utakmice do kraja kvalifikacija. Idemo korak po korak i sada je fokus na Luksemburgu. Svaki meč je različit od prethodnog, nikada ne možete da odigrate dve iste utakmice. Pretpostavljam da će biti i drugačiji timovi, ali važno je da mi imamo svoj cilj. Prvo Luksemburg, pa Azerbejdžan i tako dalje", rekao je selektor Srbije Dragan Stojković.

U prvom meču večerašnjih rivala u 4 kolu grupe A, igranom na stadionu "Rajko Mitić", Srbija je ubedljivo pobedila sa 4:1 i u timu očekuju da ponove tako dobru igru, dođu dobede i dragocena nova tri boda.

Srbija je trenutno druga na tabeli sa 11 bodova, ima dva manje od vodeće Portugalije.

Selekcija Luksemburga je treća sa šest bodova, Republika Irska je četvrta sa dva, a Azerbejdžan je peti sa jednim bodom.

Prvoplasirana selekcija ide direktno na Svetsko prvenstvo koje će se 2022. godine održati u Kataru, dok će drugoplasirani tim ići u baraž.

Izvor: RTV, T a n j u g

fudbalkvalifikacije za SPKAtar 2022SrbijaLuksemburg
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva