:

:

TV Most

clock

Februar 23, 2019   12:30

0

328

Fudbaleri "Trepče" putuju u Preljinu na pripreme

Fudbaleri "Trepče", nakon što su  odradili  prvi deo priprema na svom stadionu u Zvečanu, putuju u Preljinu kod Čačka, gde će odraditi drugi deo priprema u trajanju od 7 dana.

Šef stručnog štaba Mikica Gošić i njegov pomoćnik Branislav Veselinović izuzetno su zadovoljni odrađenim do sada. Na put se kreće u nedelju 24. februara a šef struke odredio je spisak od 24 igrača koji će imati prilike da se na pripremama izbore za najboljih 11. To su: Glukčević, Lazić, Milojević, Tomić, Mihajlović, Lalić, Aksentijević, Pantović, Karamatić, Tanasković, Radojević, Ilić, Gavrilović, Milosavljević, Jevtić, Popović, Veselinović, Vladisavljević, Joksimović, Slavković, Dančetović, Slavić, Arsić i Rakić. 

Odmah po dolasku u Preljinu, planirano je i odigravanje pripremne utakmice protiv "Poleta" (Trbušani), a u toku priprema "Trepča" će odmeriti snage i sa "Takovom" (Gornji Milanovac) i "Poletom" (Ljubić). Velike zasluge idu novoj upravi koji su pored izuzetnih uslova za pripreme juče igrače obradovali i kompletima nove sportske opreme. Ekspedicija Trepče zajedno sa stručnim štabom na pripremama u Preljini brojaće ukupno 29 članova.

Početak prolećnog dela prvenstva zakazan je za 16. mart kad će "Trepča" gostovati u Gruži protiv istoimene ekipe. 

Izvor: TV Most

FK Trepčapripreme
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva