:

:

TV Most

clock

Jul 09, 2015   12:05

0

174

Galetin: Na Exitu gosti iz više od 60 zemaljaGaletin je rekla Tanjugu da je izvesno da će svake večeri trajanja Exita kroz festivalske kapije proći više od 40.000 posetilaca a da bi sutra i u subotu taj broj mogao biti i veći od 50.000.

"Obzirom da je interesovanje zaista veliko i najveće do sada, Exit tim je učinio korake da se ukoliko bude potrebe prošire kapaciteti festivalskog prostora, što bi bio prvi put u istoriji Exita", rekla je ona.

Prema njenim rečima, svi posetioci Exita a posebno oni smešteni u kampu obradovaće vesti hitrometeorologa da u naredna četiri dana ne bi trebalo da bude padavina te da će temperature biti prijatne - oko 30 stepeni Celzijusa.

Govoreći o prvom danu 15. Exita, Galetin je kazala da će na dostojan način biti obeležen veliki jubilej.

"Ono što će posetioci moći da vide i uživaju je veličanstven vatromet koji će večeras oko ponoći biti upriličen povodom rođendana Exita i početka ovogodišnjeg festivala", rekla je ona.

Galetin je dodala da je pripremljeno niz vanfestivalskih aktivnosti u kojima posetioci mogu da učestvuju, a posebno atkrativni će biti interaktivni stejdževi poznatiji kao "odigraj i otpevaj" gde će svi oni koji žele moći da pokažu svoje umeće u plesu i pevačke sposobnosti.

Tu je i tradicionalni karaoke stejdž koji će sigurno kao i svake godine privući pažnju, dodala je ona.

Petnaesti Exit zvanično se otvara koncertom Goblina u 20 sati, mada će kapije Exita biti otvorene sat ranije. Zvezda prve večeri je Emeli Sande a publiku će za njen nastup zagrejati Clean Bandit.

"Nakon Emeli Sande, oko 2 sata po ponoći, nastupiće kako mi volimo da kažemo muzički osnivač Exita - Roni Sajz", rekla je Galetin.

Ona je kazala da su sve službe spremne za početak Exita i njegove goste te da od danas više nema popusta na ulaznice već da važe samo pune cene.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?