:

:

TV Most

clock

Decembar 18, 2022   17:26

0

141

Gašić pripadnicima SAJ čestitao Dan te jedinice

Specijalna antiteroristička jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova (SAJ) danas obeležava svoj Dan i 44 godine od kada je formirana, 1978. godine, a tim povodom je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić pripadnicima SAJ uputio pismo čestitke.

U pismu čestitke pripadnicima jedinice istakao je da je ponosan na njihov profesionalizam, posvećenost i spremnost da brzo reaguju i izvrše svaki zadatak koji pred njih stavi država Srbija, saopšteno je iz MUP-a.

''Naređenja koja se izdaju vama nisu ni laka ni jednostavna, neretko zahtevaju izuzetne napore, izdržljivost, posebne veštine i znanja, ali na sve operativne izazove vi odgovarate potpunom spremnošću i dajete sve od sebe u službi svojoj državi i svom narodu“, istakao je ministar Gašić i naglasio da će dati sve od sebe da pripadnicima SAJ obezbedi još bolju i moderniju opremu. 

„Trenutna bezbednosna situacija u našoj zemlji ne dozvoljava nam da se opustimo i slavimo, ali sam uveren da ćemo odgovornom politikom koju vode predsednik Aleksandar Vučić i Vlada Republike Srbije, uspeti da sačuvamo bezbednost, integritet i suverenitet naše Srbije. I da zasluženo, zvanično i svečano, proslavimo vaš Dan“, poručio je ministar policije.

Izvor: T a n j u g; Foto: MUP

GašićSpecijalna antiteroristička jedinica
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva