:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Maj 15, 2015   12:05

0

114

Generalna proba učesnika Evrovizije

Na današnjoj generalnoj probi moglo se videti kako će izgledati Bojana Stamenov koja će prve polufinalne večeri 19. maja nastupiti pod rednim brojem 9, na ovogodišnjem izboru za pesmu Evrovizije.

Probu naše predstavnice, kao i probe učesnika iz drugih zemalja pratili su i kompozitor pesme koja će predstavljati Srbiju Vladimir Grajić Graja i Saša Mirković ispred produkcijske kuće "Beoton".

Mirković se ovom prilikom još jednom uverio da je organizacija na vrhunskom nivou i da je naša predstavnica spremna da se na najbolji mogući način predstavi Evropi.

Evrovizijska predstavnica Bojana Stamenov zajedno sa ostalim učesnicima dobila je instrukcije na generalnoj probi koja se održava u Štad hali.

Poslednja konstruktivna upustva Bojana je primala i od Saše Mirkovića koji ju je posavetovao kako da se najbolje predstavi Evropi.

Tokom generalne probe Bojana je bila u punom sjaju, kao i scenski nastup koji je sve prisutne ostavio bez daha.

Predstavnica Srbije na 60. Pesmi Evrovizije u Beču poručila je na konferenciji za novinare, koja je održana nakon druge probe na sceni na kojoj će se takmičiti za četiri dana u prvom polufinalu Evrosonga, svim ljudima na svetu da budu drugačiji ako to žele.

Ona je rekla da je oduševljena svime što se u Beču dešava i kako teku pripreme.

Stamenov je kazala da je na osnovu prve probe bilo nekih malih promena, pre svega u vezi njene kose jer joj je sa prvom frizurom bilo pretoplo na bini.

Od prvog dana boravka u Beču Stamenov je oduševila austrijske medije, koji je često pominju u pozitivnom smislu u vezi predstojećeg takmičenja.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva