:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Septembar 08, 2021   12:01

0

29

Gitarijada u Zaječaru 17. i 18. septembra

Štab za vanredne situacije Zaječara doneo je odluku da se 54. "Zaječarska gitarijada" održi u periodu od 17. do 18. septembra, ali će događaju moći da prisustvuju vakcinisani, oni koji su preležali kovid ili oni koji imaju negativan pi-si-ar ili brzi test ne stariji od 48 sati.

 

Kako je objavljeno na gradskom sajtu, Zaječarska gitarijada biće održana na prostoru Kraljevice koji je i namenjen za održavanje te tradicionalne manifestacije.

"Ulaz na Zaječarsku gitarijadu, kao i rad, posluživanje gostiju hranom i pićem, i izveštavanje predstavnika medija, biće omogućeno samo onima koji su primili najmanje dve doze vakcine, a da je od prijema druge doze prošlo minimum 14 dana, imaju potvrdu o preležanoj kovid-19 infekciji ili pi-si-ar test koji nije stariji od 48 sati", navodi se u saopštenju gradskog Štaba.

Dodaje se da će se provera vršiti na ulaznim kapijama, a zbog izbegavanja gužvi organizator je dužan da otvori minimum šest ulaznih kapija na kojima mora dežurati najmanje jedan komunalni milicioner, jedan pripadnik policije, jedan pripadnik inspekcijskih službi, kao i dva pripadnika redarske službe.

Pripadnici milicije i policije moraju proveravati matične brojeve na sertifikatima o imunizaciji i potvrdama o preležanoj kovid infekciji i pi-si-ar i Ag testovima sa ličnim kartama ili drugog dokumenta, da bi se onemogućila zloupotreba tuđih potvrda i sertifikata.

Mlađi od 15 godina ne moraju da imaju potvrde i setrifikate.

Brzo antigensko testiranje biće omogućeno u neposrednoj blizini od mesta održavanja gitarijade i rezultati će se čekati oko 30 i 45 minuta.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?