:

:

TV Most

Foto: Radio Kosovska Mitrovica

clock

Jun 21, 2020   13:19

0

191

Glasali kandidati za poslanike i predstavnici Srpske liste

Među prvima su jutros u 8 sati glasali predstavnici Srpske liste kao i kandidati za poslanike u Skupštini Srbiji.

Predsednik Srpske liste Goran Rakić glasao je na biračkom mestu broj jedan. Među prvima je glasao i predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić. Svoje biračko pravo ostvarili su i kandidati SNS-a za poslanike u Skupštini Srbije Danijela Vujičić, Ljubomir Marić i Milan Savić.

“Sva biračka mesta su otvorena na vreme i prema informacijama koje ja imam birački proces protiče u najboljem redu. Ova velika izlaznost od rane zore je jasan pokazatelj da je današnji dan dan demokratije. I pozivam sve ljude, pozivam građane da što masovnije izađu i daju svoj glas svom kandidatu jer je to način da se sačuvamo i da opstanemo na ovim prostorima. Naravno uz poštovanje svih mera i preporuka koje su nam ukazale nadležne službe u borbi protiv Kovid-19” rekao je Rakić.

Spirić: Današnji dan jasan pokazatelj da  je srpski narod, jedinstven, složan i odlučan da ove izbore na demokratski način ispoštuje

V. d. gradonačelnika Opštine Severna Mitrovica Aleksandar Spirić izjavio je da je današnji dan jasan pokazatelj da  je srpski narod, jedinstven, složan iodlučan da ove izbore na demokratski način ispoštuje.

“Zato očekujemo veliku izlaznost , jer su ovi izbori i te kako važni za ostanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji. Ono što je važno je da današnji dan protekne dostojanstveno, pre svega u miru i uz pridržavanje saveta koje nam daje struka zbog epidemije Kovid -19“ rekao je Spirić.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

KiMizbori 2020.SpirićRakić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva