:

:

TV Most

Foto: RTV Gračanica

clock

Jul 15, 2021   13:44

0

33

Glumci amaterskog pozorišta “Janićije Popović” nižu priznanja i nagrade

Amatersko pozorište „Janićije Popović“ koje funkcioniše u okviru glumačke sekcije Doma kulture u Gračanici beleži brojne uspehe na mnogim festivalima širom naše zemlje. Poslednji u nizu je 62. Festival amaterskih pozorišta Srbije koji je ove godine održan početkom jula u Kuli, a sa koga su se glumci ovog pozorišta vratili sa značajnim priznanjem.

„Iako mi nismo učestvovali u takmičarskom delu, već u revijalnom, naš glumac Aleksa Simić dobio je priznanje za „najbolje glumačko ostvarenje“ u predstavi „Igra“, kojom smo se predstavili tamošnjoj publici. Ovo priznanje, kao i mnoga druga koje smo do sada dobili, za naše mlade gumce je  satisfakcija  da to što radimo zapravo dobro radimo i da se naš trud isplati“, kazao je Aleksandar Gudžić, predstavnik AP „Janićije Popović“ gostujući u Jutarnjem programu RTV Gračanica.

Predstava „Igra“ nedavno je i na festivalu u Trsteniku odnela  nekoliko nagrada, a Gudžić ističe da je pored brojnih nagrada i priznanja jedna od najvećih i najvrednijih za sve njih aplauz i osmesi publike, naročito dece koja kada im se nešto svidi nesebično to nagrađuju osmesima.

Planovi amaterskog pozorišta  „Janićije Popović“ jesu da do kraja godine pripreme još dve predstave, a pored toga organizovaće i školu lutkarstva koja će rezultirati predstavom najboljih učesnika. Pored toga, ukoliko to epidemiološka situacija dozvoli, nastaviće da učestvuju i na festivalima amaterskih pozorišta.

Izvor: RTV Gračanica

KiMGračanicaAmatersko pozorište “Janićije Popović”
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?