:

:

TV Most

clock

April 04, 2019   14:34

0

218

Gojković: Napadom na žene potvrdili da je politika SzS - nasilje

Predsednice Narodne skupštine Republike Srbije Maje Gojković najoštrije je osudila današnji, kako je rekla, brutalni napad na žene u Skupštini grada Beograda.

Ovim napadom,navodi Gojković u saopštenju, Boško Obradović i njegovi sledbenici potvrđuju da je jedina politika Saveza za Srbiju promocija nasilja.

"Nakon vandalskog upada u Radio televiziju Srbije i nasilja ispred Predsedništva Srbije, nasilnici okupljeni u Savezu za Srbiju ponovo, koristeći fašističke metode, napadaju i nasrću na žene, sada i na sednici Saveta za ravnopravnost" ocenjuje Gojković.

Ona je dodala da je hrabra i odlučna reakcija žena pokazala da ovakva politika nema budućnost među slobodoljubivim građanima Srbije, a da oni koji, kako kaže, zagovaraju politiku vešala, testera, napada na žene, medije i institucije, imaju nameru da nastave sa nasilnim scenarijima.

Gojković je pozvala državne organi i institucije da reaguju, jer se ne sme dozvoliti nasilnicima da nastave da napadaju i ugrožavaju građane mirna i pristojna građane Srbije, koji su okrenuti demokratskom i ekonomskom razvoju i napretku.

Izvor: Танјуг

Maja Gojkovićosuda nasilja
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva