:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

April 12, 2019   13:00

0

184

Gojković poziva sve poslaničke grupe na konsultacije

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković uputiće danas poziv šefovima svih poslaničkih grupa da u utorak, 16. aprila, održe konsultacije o daljem radu parlamenta i istakla da veruje da će se tom pozivu svi odazvati jer se zalažu za dijalog.

"Ubeđena sam da će svi šefovi poslaničkih grupa prihvatiti ovaj poziv i da se svi jednako zalažu za dijalog o tome kako će skupština dalje da nastavi rad, kao što sam zainteresovana i ja", rekla je Gojkovićeva novinarima u parlamentu...

Navela je da želi da sa šefovima poslaničkih grupa razgovara o tome kako bolje da zastupaju građane Srbije, kako da se poboljšaju procedure koje je aktuelni saziv nasledio od prethodnog, kako da se uredi procedura podnošenja amandmana, kao i o dopunama dnevnog reda.

“Ubeđena sam da će se u utorak u deset sati pojaviti svi poslanički klubovi jer sam ubeđena da se svi zalažu za dijalog”, rekla je Gojkovićeva.

Ona je takođe zamolila građane Srbije da čuvaju Skupštinu Srbije, jednako na protestima 13. aprila i skupu vlasti 19. aprila.

“Ovo je legalno i legitimno izabrano predstavničko telo svih građana države, ubeđena sam da će to učiniti narodni poslanici, a molim i građane Srbije da to učine i oni”, rekla je Maja Gojković.

Izvor: Танјуг

Maja Gojković
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva