:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Januar 18, 2020   18:43

0

187

Gojković: Pozivanje na ubistvo predsednika se ne sme tolerisati

Najoštrije osuđujem zastrašujuće pretnje Vesne Pešić upućene predsedniku Aleksandru Vučiću. Pozivanje na ubistvo predsednika Republike Srbije, ne samo da je skandalozno i nedopustivo, već predstavlja i krivično delo, izjavila je predsednica Narodne skupštine Maja Gojković.

"Ovo je još jedan pokazatelj nastavka politike nasilja i izazivanja haosa, koju Đilas, Obradović  i Jeremić i njihove pristalice promovišu. Politika linča, vešala, poziva na ubistvo ne sme da se toleriše i dopušta i zaslužuje osudu čitavog društva. Srbija je demokratska zemlja  u kojoj svako ima slobodu govora, ali niko nema pravo da poziva ili podstrekava na ubistvo predsednika države", ističe predsednica Narodne skupštine.

Gojkovićeva je uverena  da naši  građani ne žele Srbiju u kojoj se upire "cev u glavu" predsedniku,  ne žele Srbiju vešala i haosa, već normalnu i uređenu Srbiju koja se razvija i napreduje. 

"Pozivam nadležne organe da hitno i odlučno preduzmu mere u skladu sa zakonom i jasno pokažu da se ovakvo ponašanje, pozivanje na ubistvo predsednika ne sme tolerisati", navodi u izjavi Gojkovićeva.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Maja GojkovićAleksandar VučićpretnjeVesna Pešić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva