:

:

TV Most

Foto: Radio Kosovska Mitrovica

clock

Oktobar 17, 2021   22:16

0

199

Goran Rakić proglasio pobedu Srpske liste u deset opština sa srpskom većinom

Predsednik Srpske liste Goran Rakić proglasio je pobedu Srpske liste u svih deset opština sa srpskom većinom, na danas održanim lokalnim izborima na Kosovu gde su građani glasali za izbor gradonačelnika i odbornika u Skupštinama opština.

 

“Želim da obavestim građane da su kandidati Srpske liste pobedili u svih deset opština sa srpskom većinom. U ovoj borbi smo bili svi, zajedno sa predsednikom Vučićem i da ponovim borimo se za ZSO. Još jednom ću ponoviti “borimo se za ZSO”. U ovom trenutku bi mogao da podelim sa vama informaciju koju smo upravo dobili, preliminarno, ali za Severnu Mitrovicu imamo konačne rezultate”, rekao je Rakić i zahvalio građanima na severu , naročito u Mitrovici gde su ostvareni najbolji rezultati do sada, a Milan Radojević je osvojio 10.776 glasova građana, oko 3.000 više nego na prošlim izborima, odnosno 100 posto glasova” rekao je Rakić.

“U opštini Gračanica gde su građani pokazali visok stepen odgovornosti, naša kandidatkinja prof.dr.Ljiljana Šubarić osvojila je četiri puta više glasova od svog protivkandidata. Dakle i ovo su preliminarni rezultati kada je u pitanju opština Gračanica”, dodao je Rakić

“Naš narod je pokazao da veruje Srpskoj listi i pre svega našem predsedniku Aleksandru Vučiću. Pobedom na izborima ostaje svih deset opština u rukama srpskog naroda.

Ovo je pobeda Srećka Sofronijevića, Ivana Todosijevića, Dragice Gašić, baka Rumene i našeg naroda, ovo je pobeda našeg predsednika. Pored svih pritisaka na naš narod pokazali smo snagu, jedinstvo i slogu. Srpski narod na ovim postorima poslušao je preporuku predsedika Srbije Aleksandra Vučića, da izađe na izbore i tako ostane i opstane na ovim prostorima”, završio je obraćanje Rakić i na kraju dodao:

Ovim putem pozdravljamo predsednika: Predsedniče Vučiću veliko hvala!!! 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Srpska listaGoran RakićizboriKiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva