:

:

TV Most

Foto: Opština Gračanica

clock

Januar 25, 2020   13:35

0

219

Gračanica: Dodeljena priznanja i nagrade najuspešnijim sportistima i učenicima

U sportskom kompleksu "Dragan Džajić" u Gračanici održana je ceremonija dodele priznanja i sportskih nagrada za najuspešnije učenike i sportiste.

Opština Gračanica je obezbedila nagrade za najuspešnije učenike osnovnih i srednjih škola kao i sportiste i sportske klubove koji su ostvarili zapažene rezultate tokom prethodne godine.

Zahvalivši se svim školam i trenerima što na jedan pravi i dostojanstven način rade sa decom predsednik Srđan Popović istakao je da su deca naša budućnost u koju treba ulagati uvek.

„Tokom cele godine imali smo izuzetnu saradnju sa svim sportskim kubovima i školama, tako da smo odlučili da nagradimo sve sportiste sa naše opštine. Ovo je za nas veoma bitan događaj jer će Opština i u budućnosti raditi sa decom gde ćemo se potruditi da na jednom višem nivou podržimo sva sportska udruženja, sve škole, svakog pojedinca koji želi da se bavi sportom jer pre svega ova deca i omladina su budućnost naše opštine“, kazao je Popović.

Opštinska odeljenja za obrazovanje i kulturu kao i omladinu i sport obezbedili su nagrade za 182 dece, za osam škola i osam sportskih udruženja u opštini Gračanica.

Izvor: RTV KiM/nasagracanica.com

KiMGračanicasportisti
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva