:

:

TV Most

Foto: Opština Gračanica

clock

Mart 05, 2020   20:44

0

184

Gračanica: Održana sednica Odbora za zajednice

U sali Skupštine opštine Gračanica održana je prva redovna sednica Odbora za zajednice.

Nakon što ih je predsedavajući Miljaim Eminović upoznao sa Dnevnim redom, članovi odbora su usvojili zapisnik sa druge vanredne sednice održane 30. januara ove godine.

Potom su jednoglasno usvojili i godišnji finansijski izveštaj za 2019. godinu koji je obrazložio direktor za budžet i finansije Slaviša Ničić.

Usvojen je i izveštaj o radu Kancelarije za zajednice i povratak za proteklu godinu.

Potom je diskutuvano o aktuelnim problemima. Članovi odbora su zatražili da na narednoj sednici prisutan bude direktor javnih službi opštine Gračanica Vladica Trajković, kako bi ih upoznao sa rešavanjem problema pasa lutalica, loše električne mreže, pregorelih sijalica javne rasvete i slično.

Oni su posebno želeli da se detaljnije upoznaju sa obavezama Kompanije Pastrimi, zadužene za skupljanje i odnošenje smeća, čijim radom, kako su rekli, građani nisu u potpunosti zadovoljni.

Predsedavajući Eminović pohvalio je rad zamenika predsednika opštine Gračaica Saše Danića, čijim je naporima pokrenuta dvočasovna emisija na romskom jeziku na Radio Gračanici. Danićevim zalaganjem, kako je istakao, biće uskoro rešen i problem romskog groblja u Livađu.

Izvor: Opština Gračanica

KiMGračanicaOdbor za zajednice
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva