:

:

TV Most

clock

Januar 20, 2021   15:35

0

126

Gračanica: Popović razgovarao sa novoimenovanim ambasadorom Mađarske

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović primio je danas novoimenovanog ambasadora Mađarske na Kosovu Jozefa Bencea sa kojim je razgovarao o modalitetima dalje saradnje.
 

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović i mađarski ambasador na Kosovu Jozef Bence sastali su se u zgradi opštine Gračanica gde su održali sastanak  na kojem su razgovarali o  situaciji u opštini Gračanica i unapređenju međusobne saradnje.

Popović se gostu zahvalio na pomoći koju je Ambasada Mađarske pružala opštini Gračanica u prethodnom periodu posebno kada je u pitanju donacija autobusa za prevoz učenika na teritoriji opštine Gračanica.

Predsednik opštine Gračanica informisao je mađarskog ambasadora o poslednjim poplavama koje su doprinele pogoršanju životnih uslova građana koji su poslednjih meseci i onako teški zbog borbe sa epidemijom Kovida 19.

„Opština Gračanica bila je vrlo organizovana u borbi sa Kovidom 19. Građani su zaista bili disciplonovani. Situacija je sada znatno bolja ali su nas poslednje poplave dodatno usporile i nameri da krenemo u pripremu i relizaciju infrastrukturnih planova za narednu godinu. U ovom momentu svačija pomoć je dobrodošla“, rekao je Popović.

Mađarski ambasador na Kosovu Jozef Bence zahvalio se predsedniku Popoviću na gostoprimstvu i izrazo nadu da će se saradnja mađarske ambasade sa opštinom Gračanica nastaviti i u narednom periodu.

Izvor: Radio Gračanica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva