:

:

TV Most

Foto: Opština Gračanica

clock

Januar 12, 2021   12:35

0

356

Gračanica: Predsednik Srpske liste Goran Rakić doneo pomoć u poplavljene srpske sredine

Predsednik Srpske liste Goran Rakić i gradonačelnik opštine Gračanica Srđan Popović obišli su danas poplavljene srpske sredine u Gračanici.

Predsednik Rakić je tom prilikom donirao vodu za piće i prehrambene pakete građanima kojima su nabujale reke usled obilnih padavina nanele. Prilikom posete predsednik Rakić je naglasio da će uz snažnu podršku direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petra Petkovića svima koji su pretrpeli štetu država Srbija pomoći.

„Na zahtev direktora Petkovića tim za hitno saniranje posledica poplava je formiran i vredno radi kako bi se pomoglo našem narodu. Na tome sam u ime svih ovih ljudi zahvalan i direktoru Petkoviću ali i Vladi Srbije i predsedniku Aleksandru Vučiću.Ono što je najvažnije je da smo, Bogu hvala, u ovim poplavama bili bez ljudskih žrtava, a sve ostalo ćemo uz pomoć naše države, ali i ovih vrednih domaćina uspeti da saniramo u periodu koji je pred nama. Ovde sam da pružim podršku našem narodu i da prenesem jasnu poruku da nisu sami, i da ćemo se svim snagama truditi da što pre popravimo štetu koja je nastala“, kazao je predsednik Srpske liste Goran Rakić tokom posete opštini Gračanica.

Izvor: Opština Gračanica

KiMRakićSrpska listapomoćGračanicapoplaveKancelarija za KiMPetković
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva