:

:

TV Most

Foto: RTV Gračanica

clock

Februar 25, 2024   16:55

0

128

Gračanica: Premijera film „Sunce mamino“ pred brojnom publikom

Pravi filmski događaj priređen je za ljubitelje sedme umetnosti,  u velikoj sali Doma kulture u Gračanici, koji su osim premijere romantične komediju ,,Sunce mamino”,  imali su priliku i da se lično upoznaju i druže sa mladim, ali sve popularnijim glumcima.

 

Nakon projekcije filma, publici su se poklonili glumci: Alisa Radaković, Pavle Čemerikić, Denis Murić, Pavle Mensur, kao i reditelj i scenarista Kosta Đorđević.

Opšti je utisak da nam ovakva ostvarenja nedostaju, jer su nam smeh i ugodne i lagane teme, beg od svakodnevice.Posle najezde  filmova koji se bave teškim ili tužnim temama, filmska publika u zemlji susreće se sa jednim novim ostvarenjem,  koje na komičan način govori o odrastanju tinejdžera na ulicama i krovovima Beograda.

Po rečima mladog glumca Pavla Čemerikića, ovo nije prvi put da se nalazi na Kosovu, jer i sam potiče sa ovih prostora, ali svaki dolazak pričinjava mu posebno zadovoljstvo.

Denis Murić, koji se istakao ulogama u filmovima „Zlatni dečko“ i „Toma“ kaže da su probe bile naporne, ali i neobične i da je na njima obavio sve pripreme za ulogu.

Gračanička publika, uglavnom ona mlađa sa oduševljenjem je propratila film, a sve glumce nagradila ovacijama i aplauzima, što je najbolji pokazatelj da je film dobro prihvaćen.

Izvor: RTV Gračanica / TV Most; foto: RTV Gračanica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva