:

:

TV Most

Foto: nasagracanica.com

clock

Avgust 08, 2019   16:45

0

228

Gradonačelnik Gračanice razgovarao sa novim regionalnim komandantom KFOR-a

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović primio je danas delegaciju KFOR-a. O bezbednosnoj situaciji i produbljivanju saradnje razgovarao je sa novim pukovnikom KFOR-a Robertom Hjugsom koji je nedavno preuzeo dužnost regionalnog komandanta od Nikole Peronea.

Novoimenovani regionalni pukovnik KFOR-a interesovao se za bezbednosnu situaciju u opštini Gračanica kao i za dosadašnju saradnju opštine Gračanica i KFOR-a.

Predsednik opštine Srđan Popović je predstavnicima KFOR-a kazao da je saradnja do sada bila veoma uspešna ne samo na polju bezbednosti već i u pomoći mnogobrojnim istitucijama.

On je napomenuo da je opština u saradnji sa KFOR-o pre svega uz dobru saradnju sa pukovnikom Peroneom pomogla predškolskoj ustanovi „Đurđevak“ ali i mnogim građanima pojedinačno.

Popović se dosadašnjem pukovniku KFOR-a Nikoli Peroneu zahvalio na uspešnoj saradnji i izrazio nadu da će se ta saradnja nastaviti i sa novim pukovnikom Hjugsom.

Predsednik opštine Gračanica takođe je upoznao novog predstavnika KFOR-a sa bezbednosnim izazovima sa kojima se meštani opštine Gračanica susreću.

Zajednički je ocenjeno da je međusobna saradnja neophodna te da je u cilju očuvanja bezbednosti potrebno i stalno učešće građana ali  i policijskih organa.

Izvor: nasagracanica.com

KiMSrđan PopovićRobert HjugsKFOR
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva