:

:

TV Most

Foto: Radio Kosovska Mitrovica

clock

Februar 27, 2020   12:28

0

289

Gradonačelnik Zvečana uručio vrednu donaciju Domu zdravlja Zvečan

Opština Zvečan nastavlja da obezbeđuje opremu i poboljšava uslove rada u zvečanskom Domu zdravlja. Gradonačelnik Vučina Janković je danas uručio vrednu donaciju ovoj zdravstvenoj ustanovi, a primio je direktor Doma zdravlja u Zvečanu, dr Ivan Vasić.

“Mi smo nastavili da obezbeđujemo dodatnu opremu i poboljšavamo uslove za pružanje adekvatne primarne zaštite u ovoj ustanovi i ovom prilikom smo uručili direktoru Doma zdravlja u Zvečanu vrednu medicinsku opremu, dva sterilizatora i jedan spirometar za potrebe službe pulmologije.

Cilj nam je da ova zdravstvena ustanova po kvalitetu usluga prevaziđe druge zdravstvene ustanove, a mogu da kažem da smo na dobrom putu da to i ostvarimo. Nastavićemo i ubuduće da obezbeđujemo sve što je ovoj zdravstvenoj ustanovi potrebno”, rekao je danas uručujući opremu, gradonačelnik Zvečana Vučina Janković.

Na donaciji je zahvalio i direktor Doma zdravlja dr Ivan Vasić.

“Ovo je samo nastavak uspešne saradnje Doma zdravlja Zvečan i tima gradonačelnika. Dobili smo veoma vrednu opremu za službe ginekologije, stomatologije i pulmologije, dva sterilizatora i spirometar. Zahvaljujem se još jednom i želim nastavak uspešne saradnje na nivou koji je sada”, rekao je direktor Vasić.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

ZvečanDom zdravljaVučina JankovićIvan Vasićdonacija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva