:

:

TV Most

clock

Jun 30, 2020   13:29

0

240

Grupa Italijana seksualno iskorištavala decu migrante

Mala opština Mondragone, na jugu Italije blizu grada Kaserta, proteklih dana bila je u centru pažnje kao novo žarište Kovida19, među stranim radnicima koji tu žive i rade.

Pobuna stranih radnika, protiv karantina, prerasla je u sukob između lokalnog stanovništva i stranaca, a Italijani su, strane radnike većinom Bugare, optuživali da šire zarazu i kriminal.

Međutim, prema pisanju dnevnog lista Avenire, žrtve kriminala u tom gradu su upravo stranci, jer je policija otkrila i privela pravdi grupu Italijana koji su seksualno iskorištavali maloletne migrante bez roditeljske pratnje.

U presudi sudija navodi, kako piše list, da su seks sa decom plaćali po 5 ili 10 evra, pićem, cigaretama ili dopunom za mobilni telefon.

Deca koja su seksualno iskorištavana su maloletni migranti, koji su došli u Italiju bez roditelja, a poreklom su Bugari, Egipćani, Albanci.

Prema pisanju lista Avenire, 62 stranice presude su kao iz horor filmova. Osuđeni Italijani su u međusobnim razgovorima, koje je policija snimila, pokazali okrutnost, aroganciju, uverenje da su superiorni, nekažnjivi i totalno odsustvo saosećanja prema patnji maloletnika".

Istovremeno su u međusobnim razgovorima hvalili mere desničarskih političara protiv stranih radnika, a jedan je čak pokrenuo kampanju protiv stranaca, prihvatnih centara i nevladinih organizacija koje su se brinule o strancima.

Izvor: RTV, T a n j u g

Italijazlostavljanje decemigranti
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva