:

:

TV Most

clock

Mart 01, 2020   12:35

0

199

Haradinaj: Rami sam blokirao velikosrpski plan, zato je frustriran

Bivši kosovski premijer Ramuš Haradinaj reagovao je na poruku albanskog premijera Edija Rame da su besramni njegovi napadi na kosovskog premijera Aljbina Kurtija i poručio da je Ramina reakcija razumljiva, jer mu je blokirao plan o podeli Kosova.

 

"Frustracija Edija Rame mnome je razumljiva. Znam da ne može da mi oprosti što sam osujetio velikosrpski plan. Edi Rama, nakon povratka iz Moskve ne gubi vreme, nego sprovodi Lavrovljeve savete", napisao je Haradinaj u postu na Fejsbuk nalogu.

Takođe, poručio je da ima nekoliko saveta za Kurtija u vezi sa Ramom i taksom od 100 odsto na srpske proizvode.

"Želim da premijer Aljbin Kurti nastavi svoj put blokiranja puta Edija Rame i drugih radi podele Kosova i osnaživanja Srbije i Rusije u našem regionu, držeći taksu do konačnog ugovora o priznavanju. Drugo je već istorija", istakao je Haradinaj.

Ranije danas albanski premijer Edi Rama napisao je na svom Tviter nalogu da su besramni napadi Ramuša Haradinaja na predsednika kosovske vlade.

On je ocenio da kosovski premijer Aljbin Kurti može biti bilo šta, ali nije sluga Srbije.

“Besramno je Ramuš počeo da napada Aljbina Kurtija! Aljbin može biti bilo šta, ali nikada nije sluga Srbije! Voleo bih da niste podlegli napadima zbog smanjenja taksi, koje su uništile međunarodni ugled Kosova i Srbiju prikazali kao žrtvu u očima sveta”, napisao je Rama na svom Tviter nalogu.

Izvor: Kosovo Onlajn

Ramuš HaradinajEdi RamaAljbin KurtitakseKosovoSrbija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva