:

:

TV Most

Foto: facebook

clock

Mart 13, 2021   15:02

0

142

Haradinaj Stubla: Protiv mene se vodi prljava kampanja

Bivša kosovska ministarka spoljnih poslova Meljiza Haradinaj Stubla izjavila je danas, nakon što joj je oduzet poslanički mandat, da nije poštovana volja građana zbog, kako je navela, "zločinačke šeme" koja je od samog početka bila usmerena protv nje.

"Režirani i sponzorisani snimak, objavljen pre nekoliko dana, koji su pseudo-portali protumačili prema željama svojih klijenata, a prema kojem je moj suprug navodno umešan u nelegalne radnje i razgovore, sadrži i više nego dovoljno i ubedljivih pokazateljia za loš pozorišni scenario sponzorske kriminalne bande koja predvodi ovu prljavu kampanju protv mene", napisala je Haradinaj Stubla na Fejsbuku.

Pozvala je glavnog prištinskog tužioca Kujtima Munišija da se izjasni o navodima da je umešan u aferu, s obzirom na to da njegovo ime spominju akteri pomenutog video snimka, prenosi Kosovo onlajn.

Haradinaj Stubla neće biti poslanica u novom sazivu kosovske skupštine, pošto je nakon objavljivanja konačnih rezultata izbora održanih 14. februara ustanovljeno da ima 77 glasova manje.

Portal Reporteri navodi da se Haradinaj Stubla prethodnih dana našla u središtu skandala sa kupovinom glasova i da je utvrđeno da je osvojila 4.347 glasova, što je za 77 glasova manje nego u preliminarnim rezultatima.

Nakon što su mediji u Prištini objavili da je suprug Meljize Haradinaj, Dardan Stubla, uticao na poverenike da manipulišu glasovima u korist njegove supruge, Meljiza Haradinaj-Stubla podnela je ostavku na mesto ministra spoljnih poslova i dijaspore u vladi privremenih prištinskih institucija i na sve funkcije u Alijansi za budućnost Kosova.

Izvor: Танјуг

KiMHaradinaj Stubla
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva