:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Januar 15, 2021   18:21

0

490

HO “Srpska solidarnost“ podelila paketiće deci iz porodica raseljenih Đakovčana

Humanitarna organizacija “Srpska solidarnost“ deci sa Kosova i Metohije već šest godina paketićima ulepša božićne i novogodišnje praznike. Ove godine prikupljeno je i podeljeno oko 2. 500 paketića.

Novogodišnji paketići se mališanima mnogo dopadaju i obradovali su ih.

“Hvala im puno što su se setili za paketiće, hvala im puno od srca”, kažu.

Humanitarna organizacija  “Srpska solidarnost“ podelila je paketiće deci iz porodica raseljenih Đakovčana koji žive na severu Kosmeta.

“Danas smo bili u Drenu, Crepulji, posetili smo Velji Breg, Lučku reku, Suvi  Do, tako da smo sad došli u Udruženje Đakovčana ovde u Kosovskoj Mitrovici. Ovo je šesta godina za redom kako organizujemo podelu novogodišnjih i božićnih paketića za naše male heroja sa KiM”, kaže za TV Most Branko Antić, član Humanitarne organizacije „Srpska solidarnost“.

Reči zahvalnosti uputio je predsednik Privremenog organa opštine Đakovica Milenko Jovanović.

“Moja je potreba i obaveza da se zahvalim od sveg srca u ime Privremenog organa opštine Đakovica predstavnicima Humanitarne organizacije „Srpska solidarnost“ što su našli za shodno da obiđu naš Privremeni organ i odazovu se našem pozivu da ove godine u svojim aktivnostima uvrste i akciju prikupljanja i podele božićnih i novogodišnjih paketića deci iz porodica čiji su roditelji poreklom iz Đakovice”, rekao je Jovanović.

Od početka nedelje „Srpska solidarnost“ obradovala je oko 2.500 mališana u srpskim sredinama širom KiM.

Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva