:

:

TV Most

clock

Jul 20, 2019   14:23

0

564

Ibarski Kolašin: Otvoren most u selu Jagnjenica

U selu Jagnjenica otvoren je most koji je izgradio KFOR. Most spaja dva izbeglička naselja i od velikog je značaja za žitelje Ibarskog Kolašina.

Meštani Jagnjenice ne kriju zadovoljstvo što su dobili most koji će im olakšati život.

"Imali smo velikih problema, pogotovu kada bi padala kiša koja je nosila sve, pa i stari most, kaže meštanim Nenad Cvetnić.

Novi most, dužine 6 metara, izgradio je KFOR za mesec dana. Lorenco Dadario komandant KFOR-a kaže da mu je draga da je radio na ovom projektu, koji nije poboljšao samo transport nego i ekonomiju ovog kraja.

"Ovaj most je mali ali daje veliku simboliku. Pokazuje nam da KFOR misli o nama i srpskoj populaciji. Ovaj most spaja dva mala izbeglička naselja, ali je od velike koristi za sve nas. Zahvaljujem se KFOR-u i nadam se da će i ubuduće brinuti o nama", rekao je Srđan Vulović gradonačelnik Zubinog Potoka.

"KFOR je godinama dokazivao da oni nisu samo imstitucija sa oružjem u rukama već i ljudi velikog srca. Oni iskreno misle dobro ovom narodu", rekla je Adrijana Hodžić ministarka za administraciju i lokalnu samoupravu.

Žitelji Ibarskog Kolašina nadaju se da će i ubuduće imati dobru saradnju sa KFOR-om i očekuju da će biti još sličnih projekata.

Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva