:

:

TV Most

clock

April 06, 2020   14:43

0

648

Isporučeni zaštitni skafanderi radnicima KBC Kosovska Mitrovica, donacija lokalne samouprave

Zahvaljujući angažovanju gradonačelnika Severne Mitrovice Gorana Rakića opštinskim sredstvima kupljeni su specijalni zaštitni skafanderi za zdravstvene radnike KBC Kosovska Mitrovica koji su ovih dana na prvoj liniji odbrane zdravlja naših građana.

Ukupno je kupljeno 1000 skafandera, a prvi kontigent od 200 ovih zaštitnih skafandera je isporučen danas, dok će u narednim danima biti isporučeno preostalih 800, saopštio je kabinet gradonačelnika Severne Mitrovice Gorana Rakića.

"Svesni realne opasnosti sa kojima se suočavaju lekari i zdravstveno osoblje čuvajući zdravlje i živote naših građana oni su naši heroji, zato je podrška njima u ovoj borbi podrška svakom građaninu", navodi se u saopštenju.

I ovom prilikom gradonačelnik Rakić je pohvalio napore rukovodstva KBC Kosovska Mitrovica da odgovori na sve izazove jer su oni jedan od najvažnijih stubova opstanka srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

Istovremeno gradonačelnim Rakić je pozvao sve građane na solidarnost, odgovornost i poštovanje propisanih mera socijalnog distanciranja kako bi što bezbolnije i sa što manje posledice i iz ove borbe izašli jao pobednici.

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMGoran RakićSeverna MitrovicaKBC Kosovska Mitrovicazaštitna opremakoronavirus
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva