:

:

TV Most

clock

Novembar 05, 2019   22:41

0

204

Ispred RTS mirno, Obradović:Nije ušao

Pristalice SzS i predstavnici udruženja "1 od 5 miliona" razišli su se večeras nešto posle 21,30 časova ispred zgrade RTS, gde je za 200 bilo najavljeno gostovanje predsednika Aleksandra Vučića.

On je u Upitniku inače rekao da je ušao na ulaz iz Aberdareve ulice, a Boško Obradović je u izjavi novinarima ustvrdio, pre nego što je i on otišao, da predsednik nije ušao ni na jedan od tri glavna ulaza u zgradu javnog servisa, da je "politička kukavica i da nije smeo da se suoči sa njima.

Dok se obraćao novinarima ispred glavnog ulaza u RTS Obradovih je držao mobilni telefon na kome je pratio uživo prenos emisije Upitnik i glasno zapitao da li je Vučić u studiju RTS na Košutnjaku ili je ta emisija snimljena ranije.

Kaže da "Vučićevo vreme prolazi" i da će "završiti u zatvoru".

Jedna od tri studentkinje koje su čekale predsednika Vučića ispred ulaza u RTS Valentina Reković rekla je da su predsedniku hteli da upute pitanja koja predstavnici udruženja “1 od 5 miliona” postavljaju već jedanaest meseci, a tiču se trgovine oružja, smene ministra Malog, Bratislava Gašića, Gorana Vesića…

Takođe, nameravali su da ga pitaju, kaže, ko je ubio Olivera Ivanovića.

Izvor: Танјуг

RTS
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva