:

:

TV Most

clock

Decembar 04, 2019   18:57

0

287

Ivanović: Lažna vest prištinskih medija o smrti Silvane Arsović dodatni pritisak na nju

Pojedini prištinski mediji danas popodne objavili su lažnu vest o smrti Silvane Arsović, dugogodišnje saradnice Olivera Ivanovića, koja se od sinoć nalazi u Kliničkom centru u Severnoj Mitrovici zbog tegoba sa pritiskom.

U tekstu na sajtu Indeksonlajn navodi se da je Silvana Arsović danas preminula pod sumnjivim okolnostima, dovodeći njenu navodnu smrt sa činjenicom da je prištinsko tužilaštvo pre dva dana stavilo na spisak optuženih za učešće u ubistvu Ivanovića.

Istu vest, koja je duboko uznemirila rodbinu i prijatelje Silvane Arsović, preneli su i još neki prištinski portali.

Direktor KBC u Mitrovici Milan Ivanović demantovao je za Kosovo Onlajn ovu informaciju.

„Naša pacijentkinja Silvana Arsović koja je juče primljena u lošem opštem stanju zbog vrtoglavice i bolova u grudima, trenutno je na odeljenju poluintenzivne nege u poboljšanom i relativno stabilnom zdravstvenom stanju, posle terapije i nege koju je dobila“, rekao je za Kosovo Onlajn Milan Ivanović, direktor KBC u Mitrovici.

On se posebno osvrnuo na pritisak i stres kojem je već dugo izložena Silvana Arsović.

„Posle novih pritisaka od strane medija i lažnih informacija da je Silvana Arsović umrla, dužan sam da demantujem takve sračunate dezinformacije, čiji je izgleda cilj da se izazove dalje pogoršanje njenog stanja i verovatno da se ona ukloni kao svedok osionosti nekih institucija, koje iznose lažne optužbe na njen račun. Istovremeno, optužbe medija da je ona pod sumnjivim okolnostima umrla predstavljaju i pokušaj optužbe na račun naših zdravstvenih radnika i institucija“, rekao je Ivanović za Kosovo Onlajn.

Izvor: Kosovo Online

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva