:

:

TV Most

Foto: Kancelarija za KiM

clock

April 13, 2022   14:06

0

146

Izgrađen i opremljen savremeni sportski poligon u Lapljem Selu

Na inicijativu stanara pet stambenih zgrada u Lapljem Selu, sredstvima Kancelarije za Kosovo i Metohiju izgrađen je i opremljen savremeni sportski poligon u ovom mestu. 

Kancelairja je u ovaj novoizgrađeni sportski teren za mali fudbal i košarku uložila oko 3 miliona dinara. 

Kako se navodi u saopštenju Kancelarije za KiM, radovi su završeni, teren je opremljen i neophodnim sportskim rekvizitima i teren je juče zvanično predat na korišćenje meštanima Lapljeg Sela. Na terenu je urađeno i noćno osvetljenje, što pruža mogućnost da se teren za sportske aktivnoati koristi i u večernjim satima.

Predsednik Privremenog organa opštine Pritšina sa sedištem u Gračanici Novak Živić istakao je da će ovaj teren biti od velikog značaja pre svega za decu i omladinu koja žive u Lapljem Selu i okolini. 

"Cilj nam je da decu odvojima od TV-a, telefona, da se više druže, bave sportom i steknu nova prijateljstva. Kancelarija za KiM i direktor Petar Petković obezbedili su oko tri miliona dinara za izgradnju ovog poligona. Napravljena je nova podloga, teren je ograđen, obezbeđeni novi koševi i golovi, a i osvetljen je pa će moći da se koristi i uveče", rekao je Živić.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Laplje selosportski terenKancelarija za KiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva