:

:

TV Most

clock

Mart 31, 2021   13:10

0

153

Izložba slika Nataše Gvozdović Matović i Tamare Pešić u Zubinom Potoku

Dom kulture “Stari Kolašin” u okviru svog likovnog programa, u petak, 2. aprila 2021. u 15.00 organizuje izložbu likovnih radova, Nataše Gvozdović Matović i Tamare Pešić.

Nataša Gvozdović Matović, rođena 1992. u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirala je na Fakultetu umetnosti u Prištini sa privremenim sedištem u Zvečanu 2015. a od 2016. radi na istom fakultetu kao stručni saradnik za užu umetničku oblast Grafički dizajn. Student je Doktorskih akademskih studija na Univerzitetu umetnosti u Beogradu, na interdisciplinarnim studijama, grupa za digitalnu umetnost. Izlagala na dve samostalne i više grupnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Učestvovala je na nekoliko likovnih kolonija.

Tamara Pešić, rođena 1988. Završila je osnovne akademske i master studije 2012. na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu na smeru grafički dizajn. Bavi se leteringom, grafičkim dizajnom i ilustracijom. Dobitnica je više nagrada u zemlji i inostranstvu. Trenutno je doktorand na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

KiMizložbaZubin PotokTamara PešićNataša Gvozdenović Matović
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva