:

:

TV Most

clock

April 21, 2021   12:18

0

64

Japan stipendira studente iz Srbije i Crne Gore  

Ambasada Japana obaveštava sve zainteresovane kandidate u Srbiji i u Crnoj Gori da je počeo konkurs za MEXT (Ministarstvo obrazovanja, sporta, nauke i tehnologije Vlade Japana) studentske stipendije za 2022. godinu, koji je otvoren do 1. juna.

Kandidati koji ispunjavaju uslove mogu se prijaviti za stipendije za osnovne studije u Japanu i stipendije za studente istraživače i postdiplomce, navodi se u saopštenju ambasade Japana u Srbiji.

Detaljne informacije o stipendiji, aplikaciju i ostala dokumenta zainteresovani mogu preuzeti sa linkova www.studyinjapan.go.jp/en/smap-stopj-applications-undergraduate.html (za osnovne studije) i www.studyinjapan.go.jp/en/smap-stopj-applications-research.html (za studente istraživače i postdiplomce).

Zainteresovani kandidati treba pažljivo da pročitaju i slede instrukcije koje su za svaku od navedenih kategorija jasno istaknute u dokumentima pod nazivom Application Guidelines for Undergraduate Students (za osnovne studije), odnosno Application Guidelines for research Students (za postdiplomske studije).

Obe kategorije uključuju obavezno testiranje znanja engleskog i japanskog jezika. Za osnovne studije, u zavisnosti od oblasti studiranja, obaviće se testiranje znanja matematike, fizike, hemije ili biologije na engleskom jeziku.

Svi kandidati će o datumu održavanja ispita biti naknadno obavešteni, navodi se u saopštenju. Za dodatna pitanja zainteresovani mogu kontaktirati ambasadu na mejl culture@s1mofa.go.jp.

Izvor: Танјуг

JapanstudentistipendijeSrbijaCrna Gora
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?