:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Jun 19, 2023   13:10

0

234

Javni trening Kik-boks kluba 'Kosovska Mitrovica' - sportski vid protesta

Kik-boks klub "Koosvska Mitrovica" je danas održao javni trening kao sportski i miran vid protesta zbog hapšenja njihovog trenera Miluna Milenkovića ali i svih neosnovano uhapšenih Srba na severu KiM.

“Ovo je jedini vid protesta koji će se održavati u narednim danima i jedini vid protesta koji kik-boks klub 'Kosovska Mitrovica' podržava”, rekao je Aleksandar Alagić, pomoćni trener kik-boks kluba "Kosovska Mitrovica".

“Sportskim aktivnostima, sa takmičarima i rekreativcima našeg kluba održali smo javni trening danas u vidu protesta za našeg sportskog trenera a pre svega životnog učitelja Miluna Milenkovića Luneta koji je nepravedno uhapšen. Osim njega mi podržavamo sve uhapšene Srbe i najavljujemo nove treninge na otvorenom, kao vid podrške svima njima", kaže Alagić.

Protestna šetnja koju organizuje Sportski savez KiM i Kik-boks klub "Kosovska Mitrovica", danas se organizuje od Kosovske Mitrovice do Zvečana. U 13 časova građani su se okupili kod spomenika Knezu Lazaru u centru grada, odakle kreću u protestnu šetnju.

Izvor: Radio Mitrovica sever, TV Most

Kik-boks klub Kosovska MitrovicatreningprotestMilun Milenković Lune
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva