:

:

TV Most

clock

Septembar 16, 2019   18:47

0

334

Jevtić: Nije prvi put da Jablanović pokušava da skrene pažnju na sebe

Potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić oglasio se saopštenjem i uz naglasak da "ne želei da posebnu važnost daje Porodičnoj kriminalnoj stranci (PKS-u) porodice Jablanović," zapitao " kakvo je to vreme na Kosmetu došlo kada se za predstavnike Srba predstavljaju oni koji podržavaju odluku CIK-a da se na dozvoli glasanje sa srskim ličnim kartama i Srbima oduzme pravo glasa, pravo da biraju svoje predstavnike?

"Ali to je samo poslednji stav ove nazovi stranke koja će još jednom na izborima doživeti politički šamar od strane srpskog naroda. Nije prvi put da Jablanović pokušava da skrene pažnju na sebe svojim pismima, saopštenjima i ”eksluzivnim informacijama” jer, kada čovek poput njega, nema šta drugo osim da sedi za kompjuterom i u dogovoru sa svojim pajtosima i saborcima iz Saveza sa Srbiju, Sljobom Petrovićem i Radom Trajković, pokušava da pametuje" navedeno je u saopštenju.

Umesto što pitanje postavlja onima koje srpski narod poštuje i ceni, onima koji su svakodnevno sa narodom, neka pitanje postavi članu svog Glavnog odbora pomenute partije PKS, koji je, gle čuda, njegov otac, bivši gradonačelnik Leposavića protiv koje su pokrenute istrage za zloupotrebe službenog položaja i dodelu tendera bez procedura.

Ako mlađani Jablan misli da će se dodvoravanjem mentorima izbeći pravdu i zakon i sudski proces  grdno se vara. A o tome ko i koliko vredi, ko je i koliko poštovan kod srspskog naroda govori i činjenica da je Jablan jedva ubedio svoju užu i širu porodicu da mu budu kandidati na listi, od tate do supruge koja ima posebnog iskustva u politici.

Na tv duel ili bilo kakav može da pozove jedino svoju suprugu, tatu, eventulano poštara Slobu iz Lapljeg Sela i baba Radu sa Savskog Venca.

Srpska lista je bila i ostaće stub opstanka i uvek uz svoju državu Srbiju, za razliku od ovih familijarnih klanova koji su navikli da se bogate na račun muke srpskog naroda pri tom ne birajući sredstva izdaje interesa Srba na Kosmetu, napisao je Jevtić u saopštenju za javnost.

Izvor: TV Most, saopštenje

Dalibor Jevtićsaopštenje SLJablanovići
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva