:

:

TV Most

clock

Oktobar 18, 2021   18:54

0

130

Jevtić: Pobeda Srpske lista je trijumf srpskog jedinstva

Novoizabrani gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić poručio je danas da je pobeda koju je Srpska lista ostvarila na lokalnim izborima zapravo "pobeda srpskog jedinstva".

"Čestitam kolegama pobedu u svim opštinama sa srpskom većinom, srpski narod je jasno rekao kome veruje i referendumski jednoglasno podržao one koji se iskreno bore za interese našeg naroda na Kosmetu. Ovo je nedvosmisleno bio glas za Zajednicu srpskih opština", navodi se u saopštenju, prenelo je Kosovo onlajn.

Jevtić je naglasio da je Srpska lista, čiji je on bio kandidat za gradonačelnika, ubedljivo pobedila one koji su ih, kako je rekao, napadali i vređali im porodice.

"Pobedili smo one koji su, i dok je pucano na našu braću na severu KiM, vodili prljavu kampanju uvreda i laži. Pobedili smo ih dostojanstvom i istinom. I, kao što sam rekao, svaka laž ima rok trajanja, samo istina traje večno. Štrpce je i dalje u sigurnim, srpskim rukama sa dvotrećinskom većinom u lokalnoj škupštini", zaključio je Jevtić.

Jevtić je izrazio zahvalnost predsednicima Srbije i Srpske liste, Aleksandru Vučiću i Goranu Rakiću, direktoru Kancelarije za KiM Petru Petkoviću, stranačkim kolegama, a posebno je zahvalio dosadašnjem gradonačelniku Štrpca Bratislavu Nikoliću.

Izvor: Танјуг

KiMJevtićSrpska listaizbori
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva