:

:

TV Most

Foto: TAНЈУГ

clock

Septembar 26, 2021   8:21

0

24

Joksimović danas i sutra na Salcburškom evropskom samitu

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović učestvovaće danas i sutra na 17. Salcburškom evropskom samitu “Evropa i mir: Povratak Evrope”, koji u ovom austrijskom gradu organizuje Institut evropskih regiona.

Joksimović će, zajedno sa visokim zvaničnicima iz našeg regiona, govoriti na panelu “Zapadni Balkan i proširenje: ćorsokak ili brza traka”, na kojem će uvodničar biti Karolina Edštadler, austrijski ministar za EU i Ustav.

Nakon toga, saopšteno je iz Ministarstva, predviđen je i njihov bilateralni susret, tokom kojeg će, kako je najavljeno, Joksimović i Edštadler razgovarati o pristupanju Srbije EU, a pre svega o daljoj podršci Austrije nastavku pregovaračkog procesa.

Ministar Joksimović sastaće se i sa Francom Šausbergerom, direktorom austrijskog Instituta evropskih regiona, a za ponedeljak je predviđen i susret sa Johanesom Hanom, evropskim komesarom za budžet i administraciju.

Ovogodišnji Salcburški evropski samit posvećen je politici proširenja EU, stanju demokratije i sloboda u Evropi u vreme pandemije, kao i sve značajnijoj ulozi regiona, lokalnih samouprava i privrede za održivi razvoj i budućnost Evrope.

Izvor: TAНЈУГ

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?