:

:

TV Most

clock

Decembar 31, 2020   12:17

0

150

Još jedna humanitarna akcija za Dariju Antović uspešno realizovana

Lokalni savet omladinskog delovanja Leposavić i volonteri Crvenog krsta iz Leposavića uspešno su realizovali još jednu humanitarnu akciju, za lečenje i operaciju Darije Antović (12) iz Zvečana koja boluje od cerebralne paralize i epilepsije.

“Posle uspešno realizovane humanitarne akcije prikupljanja pomoći za lečenje Isidore Gligorovski, lokalni savet mladih i volonteri Crvenog krsta iz Leposavića uplatili su 68.000 dinara za operaciju i lečenje Darije Antović iz Zvečana. S’ obzirom da taj iznos novca nije bio dovoljan, mi smo nastavili sa akcijom prikupljanja pomoći i danas smo na Darijin račun uplatili još 70.000 dinara”, rekao je predsednik lokalnog saveta mladih Dušan Milanović.

“Veliku zahvalnost dugujemo i načelniku Kosovsko-mitrovačkog okruga Slavku Simiću i direktoru Kancelarije za pitanja zajednica Ivanu Milojeviću, koji su se kao mnogo puta do sada odazvali apelu za pomoć, priključili akciji i uplatili određenu sumu novca na Darijin račun”, istakao je Milanović.

Ovom prilikom se zahvaljujemo i volonterima Crvenog krsta, građanima opštine Leposavić, ugostiteljskim objektima i trgovinskim radnjama u Leposaviću, Lešku i Sočanici, kao i svim ljudima dobre volje koji su se odazvali apelu za pomoć.

“Volonteri Crvenog krsta izašli su u susret i svojim dobrovoljnim radom, prikupljali pomoć za lečenje Darije Antovic. Želim da se zahvalim svima koji su učestvovali u akciji, prvenstveno lokalnom savetu mladih i ugostiteljskim objektima i da napomenem da je ovo samo jedna u nizu akcija kojoj smo se odazvali. Nastavićemo i u budućem periodu da organizujemo humanitarne akcije prikupljanja pomoći najmlađim sugrađanima, kao i najugroženijim porodicama kojima je pomoć neophodna” rekao je volonter Crvenog krsta iz Leposaviča Marko Jevtic.

Predstavnici saveta mladih i volonteri Crvenog krsta iz Leposavića, ovom prilikom svim građanima čestitaju novogodišnje i božićne praznike, da praznike provedu u miru i zdravlju u krugu svojih porodica.

KiMDarija Antovićhumanitarna akcija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva