:

:

TV Most

Foto: Alo

clock

Avgust 04, 2019   14:57

0

183

Jovanov o harangi protiv Vučića

Neverovatna je haranga koja se vodi protiv Aleksandra Vučića od trenutka kada je dokazao i pokazao celokupnoj javnosti u Srbiji kako je žuti kartel prisluškivao svoje političke protivnike, navodi se u saopštenju Milenka Jovanova, potpredsednika GO SNS.

Harangu je započeo Boris Tadić, a nastavlja je Vuk Jeremić, koji je i sam nedavno bio akter afere, nastale baš u vreme žute vlasti. Jer, niti je Vučić bio na vlasti, niti su u Srbiji nedavno objavljeni razgovori Vuka Jeremića u kojima se najodvratnije smeje dok priča kako je „Srbiji j... majku“ i kada je najdirektnije dogovarao rušenje države u kojoj je živeo! Ili kada su zabeleženi njegovi razgovori sa tajkunima kojima je, kao i svaki iskompleksirani jadnik, prepričavao svoje „lovačke priče“ iz moskovskih hotela!  

Voleo bi Jeremić da sebi da na značaju i kaže kako se neko i njime bavi, ali to jednostavno nije istina. Prvo, zato što naše službe ne rade na način kao kada je on bio na vlasti, a drugo, mala je Srbija zemlja koliki je Vuk Jeremić lupež, pa ako se danas iko i bavi njime i njegovim poslovnim partnerima, to su mnogo veći i značajniji igrači od ovih u Srbiji.

Strah koji pokazuju Tadić, Jeremić i ostale glavešine žutog kartela pokazuju da mi, građani Srbije, nismo ni svesni šta su sve oni radili na štetu ove države, kako su se bahatili i na šta su sve bili spremni...

Ali su oni i te kako svesni i zato je njihov strah od otkrivanja istine ogroman.

SNSsaopštenjeVučić

Politika

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva