:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

April 06, 2019   12:06

0

275

Jovanović: Sportske igre mladih spremne za nove rekorde

Predsednica Sportskih igara mladih (SIM) za Srbiju Ivana Jovanović izjavila je da sa nestrpljenjem očekuje novu sezonu u kojoj će SIM još jednom pokazati da je najlepša sportska priča u regionu i oboriti sve rekorde.

"Pripreme za sezonu 2019. su u završnoj fazi, svečano otvaranje održaće se 15. maja u Novom Sadu na centralnom gradskom trgu, a posle toga karavan radosti i prijateljstva posetiće 25 gradova u Srbiji. Za decu je i ove godine sve besplatno, a moći će da se takmiče u 10 sportova. Prošle godine smo u Srbiji i regionu oborili sve rekorde i sa istim ambicijama pripremamo novu sezonu", rekla je Jovanovićeva.

Ona je Tanjugu u Kuršumliji, gde su SIM dobile posebno priznanje od Opštine, a lokalni tim "Atomski mravi" nagradu SIM-a za najlepšu priču, rekla da se nada kako će "po staroj narodnoj i treća biti sreća", jer su i prethodne dve sezone SIM-a za Srbiju otvorene u Vojvodini.

"Nadam se da će nam se posrećiti, pre dve godine Igre su otvorene u Kikindi, prošle godine u Sremskoj Mitrovici i držaću se stare narodne i nadam se da će tako i da bude", poručila je Jovanovićeva.

Kao i prethodnih godina, najbolji sa gradskih takmičenja nastupuće u državnom finalu u Beogradu, a pobednici će se plasirati na regionalno finale mladih Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, koje se već tradicionalno održava krajem avgusta u Splitu.

Izvor: Танјуг

Sportske igre mladih
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?