:

:

TV Most

clock

Januar 13, 2020   15:21

0

204

Jovanović:Ivanovića su ubili isti oni koji su ga utamničili

Novinar i predsednik Saveza udruženja raseljenih sa Kosova i Metohije u Crnoj Gori Milenko Jovanović kaže da naručioce ubistva Olivera Ivanovića treba tražiti u onima koji su predsednika GI "Sloboda, demokratija, pravda" prethodno utamničili i nevinom mu sudili.

Jovanović je naveo da je siguran da ubistvo jednog od lidera pokrajinskih Srba Olivera Ivanovića neće biti rasvetljeno "jer istraga tempirano ide u pogrešnom smeru".

"Plašim se da suštinski istragu vode isti centri moći koji su i organizovali ubistvo. Očigledno je da nema istinskih napora da se rasvetli ovaj strašan događaj. Skoro sam siguran da ubistvo neće biti rasvetljeno, i to veoma namerno", rekao je Jovanović sinoć u emisiji "Slobodno srpski", koja se emituje na više TV stanica na srpskom jeziku u pokrajini.

On je napomenuo kako je očigledno istraga otišla u pogrešnom pravcu, vrlo tempirano.

"Krivca u svakom slučaju treba tražiti na strani Prištine", rekao je Jovanović.

Kaže da je Oliver Ivanović, koji je ubijen 16. januara 2018. godine, smetao istim onima koji su ga zatvorili prethodno i koji su ga osudili u prvostepenom postupku na osnovu, kako navodi, besmislenih optužbi.

"Ljudi koji su uhapšeni zbog navodne veze sa ubistvom Ivanovića su sasvim izvesno nevini. Oni su zatočeni sa ciljem da se prave ubice i nalogodavci zapravo nikada ne otkriju", rekao je Jovanović.

Izvor: Танјуг

KiMubistvo Olivera IvanovićaMilenko JovanovićSavez udruženja raseljenih sa Kosova i Metohije u Crnoj Gori
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva